Robert van den Berg

Plaatje zegt meer dan 1000 woorden

Wie ben ik

Een regelaar! Iemand die mensen, bedrijven, partijen bij elkaar brengt, eenieder kan doorgronden en op de juiste waarde kan schatten. Focus op kansen, samenwerking en enthousiasme. Stakeholders opzoeken maar ook zorgen dat ik gevonden word. Een verbinder, die zorgt voor resultaten op een gestructureerde wijze. Iemand waarbij innovatie door de aderen stroomt.

Wat breng ik

Ik ben iemand die droomt over kansen, oog heeft voor mogelijkheden. Met als uiteindelijk doel een concreet, kwalitatief mooi product op te leveren met veel potentie. Gefocust, vasthoudend en volhardend aan een gekozen strategie waarbij ik de visie en mening van de ander essentieel vind om mee te nemen. Mijn doel is om iets teweeg te brengen, te inspireren. Open, sociaal, mensgericht maar ook zakelijk en concreet. Opportunistisch maar ook realistisch. Maar ook iemand die zorgt dat de klus geklaard wordt. Die het business proces snel begrijpt, een helicopterview bezit voor het bredere plaatje, en daarbij continu ook de techniek in het achterhoofd heeft. 

Zelf heb ik een technische achtergrond en heb de afgelopen jaren de rol van leidinggevende vervuld. Leidinggeven betekent voor mij de mens in zijn kracht zetten, te inspireren. En door eenieder te verbinden en te enthousiasmeren, worden de doelen bereikt. Ik heb ervaring met de verantwoordelijkheid voor oplevering van projecten en beheer, de mensen, maar ook mede-verantwoordelijk voor business development. Nieuwe deals spotten, gesprekken met potentiële klanten voor opdrachten waar “Stay ahead” de payoff is.

Mijn focus is gericht op innovatie. Ik heb het innovatieplatform V-labs opgericht binnen Valid, waar verschillende PoC’s zijn ontstaan zoals Valid Hello en Valid Climate. Daarnaast binnen het MBA ALP Innovatie een recept ontwikkeld voor het embedden van Innovatie binnen de bedrijfscultuur.

Wat zoek ik

Ik ben op zoek naar een sfeervolle werkomgeving met een open cultuur, waar ik mijn enthousiasme kan inzetten om de organisatie verder te helpen. Een omgeving waar ik mensen kan inspireren, bezig ben met succesvolle projecten op het gebied van innovatie, procesverbeteringen en digitale transformatie. Waar ik zowel zelfstandig als in een team uitdagingen aan kan gaan, met duidelijke kaders maar ook de vrijheid krijg om daarbuiten te treden. En met de nodige erkenning en waardering.

Robert van den Berg

https://www.linkedin.com/in/robertvdberg/